Overstappen op Hayes

Overstappen op hondenvoer van Hayes Brothers. Dat vinden wij een verstandige keus! Start hieronder de keuzehulp.

  • Premium hondenbrokken voor een budgetprijs
  • 100 dagen niet goed geld terug garantie
  • Gratis thuisbezorgd vanaf 39,-

Start keuzehulp
Direct advies? Bel 085 - 1304936

Wat klanten zeggen over Hayes Brothers


Onze voedingsdeskundige stelt onze honden- en kattenvoer met grote zorg samen. De behoefte van jouw hond of kat staat altijd centraal wanneer wij keuzes maken omtrent de ingrediënten. Hoe ervaren onze vaste klanten Hayes Brothers?

Els De Strooper

Een voer dat goed verdragen wordt door mijn honden. Heb 1 mechelse herder die snel jeuk krijgt van voeding, bij deze heb ik haar nog niet zien krabben. Heb er ook minder van nodig dan van een ander voer, wat zeker een pluspunt is.

22 november 2019

Heleen

Voorheen gebruikte ik Farm Food maar ben op dit voer overgestapt vanweg de prijs. De brok ziet er hetzelfde uit en onze Berner eet ook deze brok met smaak op. Wel andere merken geprobeerd maar hij at zn bak niet leeg. Hoe anders is het met dit voer! Wij blij en de hond blij! Zijn erg tevreden en ga zeker weer een nieuwe bestelling plaatsen

28 juni 2019

Hans ter Borch

Wij hebben deze brokken bestelt, maar aan onze honden een labrador en jack-russel overgelaten of het een goede keuze is. Onze jack-russel kieskeurig haalde bij zijn tweede bakje brokken alle oude eruit en at alleen de nieuwe op. Dus de keuze is gemaakt. Tot de volgende bestelling.

30 juni 2019

Anja van ruler

Mijn mechelse herders zijn nog al kieskeurig met eten dit voer vinden ze echt lekker ,en conditie en ontlasting zijn beter ze hadden vaak last van diarree en nu niet meer gebruik dit nu een aantal weken en ben super tevreden goed voer voor een goede betaalbare prijs

11 oktober 2019

GEWELDIGE HONDEN- EN KATTENVOEDING


HAYES BROTHERS™ heeft het beste honden- en kattenvoer voor jouw viervoeter. Hier kun je alle producten bekijken en bestellen. Zelf zeggen we altijd dat onze voeding #superformiweldigeindefantakolosachtig is.