Gezonde oliën 💙   Nu 40% korting!

Honden- en kattenvoeding binnen elk budget

HAYES BROTHERSâ„¢ heeft het beste honden- en kattenvoer voor jouw viervoeter binnen elk budget. Hier kun je alle producten bekijken en bestellen. Heb jij hulp nodig bij jouw keuze? Gebruik onze keuzehulp of neemt contact met ons op. Onze klantenservice staat voor je klaar!

Op zoek naar grootverbruik? Klik hier

Onze viervoeters zijn een erg belangrijk onderdeel van ons leven, daarom vinden wij het belangrijk om ze gelukkig en gezond te houden. Jouw viervoeter verdient daarom de allerbeste honden- of kattenvoeding! Om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen hebben we bij Hayes Brothers goed voer binnen elk budget. 

De verschillende varianten hondenvoeding

Bij Hayes Brothers vind je goede brokken binnen elk budget.

Geperste hondenbrokken

Bij onze geperste-lijn hebben wij verschillende hondenbrokken in ons assortiment. Waaronder een adult geperst, adult geperst met zalmolie, senior geperst, light geperst en puppy geperst.

Bij de productie van geperst hondenvoer is minder energie nodig, waardoor dit minder belastend is voor het milieu. Tijdens het persproces blijft de temperatuur onder de 100 graden Celsius, waardoor de waarde van grondstoffen goed bewaard blijven.

Onze geperste brokken verteren makkelijk in de maag en lossen snel op, wat ze geschikt maakt voor honden die snel actief zijn na het eten.
Alle geperste hondenbrokken

Krokante (geëxtrudeerde) hondenbrokken

Bij onze krokante-lijn hebben wij tien krokante (geëxtrudeerde) hondenbrokken in ons assortiment. Waaronder een puppy krokante brok, brokken onderverdeeld in small breed, medium breed en large breed variant en senior hondenbrokken onderverdeeld in de grootte van jouw hond.

Bij de productie van krokant hondenvoer wordt een vetlaagje toegevoegd wat ervoor zorgt dat de brok extra lekker smaakt. Daarnaast kunnen krokante brokken een positief effect hebben op het gebit van jouw hond.
Alle krokante hondenbrokken

De verschillende varianten kattenvoeding

Onze kattenbrokken zijn beschikbaar in 8 heerlijke varianten. Deze variahellopets.imgix.netnten hebben we hieronder voor je beschreven, om je een idee te geven van de voordelen per brok.

 1. Kitten
  Kitten heeft de beste voedingsbehoefte voor een gezonde groei en ontwikkeling van jouw kitten. Goed voor de darmflora , zorgt voor een glanzende vacht en ondersteunt het immuunsysteem voor net een beetje extra weerstand voor jouw kleine viervoeter.

 2. Sensitive
  Sensitive zijn licht verteerbare brokken met rijst voor de gevoeligere katten. Met onder andere gedroogde zalm en zalmolie om de gezondheid van jouw kat te ondersteunen.

 3. Exigent | Graanvrij
  Exigent zijn extra smakelijke brokken voor de kieskeurige katten die moeilijk eten. Deze compleet graanvrije kattenbrok bevat onder andere ook glucosamine en chondroïtine voor extra ondersteuning van de gewrichten en botten van jouw kat.

 4. Fit
  Fit zijn de perfecte brokken voor katten die een balans hebben met af en toe lekker buiten zijn, maar het ook heerlijk vinden om een dag binnen te vertoeven. Deze katten hebben een gematigde energiebehoefte. Met onder andere gedroogde zalm en zalmolie om de vacht glanzend te houden en de gezondheid van jouw kat te bevorderen.

 5. Indoor | Graanvrij
  Indoor is de beste graanvrije brok met lagere energiebehoefte voor katten die altijd binnen zijn. Om onze binnenkatten gezond te houden bestaat de brok uit gedroogde kip, aardappel als koolhydraatbron en bevat het glucosamine en chondroïtine voor extra ondersteuning van de gewrichten.

 6. Outdoor
  Outdoor is complete kattenvoeding voor katten die het liefst de hele dag buiten zijn. Zo houden we je kat in optimale conditie en zorg je ervoor dat jouw kat alle benodigde voedingsstoffen binnen krijgt om gedurende de dag buiten de avonturier uit te hangen.

 7. Light | Graanvrij
  Light is uitermate geschikt voor katten met een klein beetje (of neiging tot) overgewicht om ze te helpen het ideale gewicht te behouden of behalen. Met onder andere glucosamine en chondroïtine om de gewrichten van de (toch) iets te zware kat extra te ondersteunen.

 8. Sterilised
  Sterilised is de perfecte brok voor katten met een lagere energiebehoefte door sterilisatie/castratie. Deze brok is specifiek samengesteld om jouw gesteriliseerde kat zo optimaal mogelijk te ondersteunen voor een lang en gezond leven. De brokken bevat onder andere gedroogde zalm, zalmolie voor de huid en vacht en cranberries om de urinewegen gezond te houden.
  Alle kattenbrokken

Onze extra producten

Naast hondenbrokken en kattenbrokken kun je jouw viervoeter natuurlijk ook weleens iets extra's geven, of wellicht heeft 'ie wel wat een beetje ondersteuning nodig.

In aanvulling op ons uitgebreide assortiment hebben we daarom bijvoorbeeld ook vetten & oliën in ons assortiment opgenomen. Deze zijn er in olievorm, maar ook in schapenvet bonbon uitvoering. Zo kan jouw viervoeter ze extra smakelijk verorberen! Tot slot zijn er ook nog de hondensnacks, smakelijke tussendoortjes die het natuurlijke kauwgedrag stimuleren.

We staan voor je klaar

Weet je nog niet welke voeding het beste bij jouw hond past, of heb je nog andere vragen over ons assortiment hondenvoeding? Gebruik dan onze keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice. Dan helpen we je met plezier verder!