Hoe kan ik bestellen?

Via onze website kun je eenvoudig bestellingen plaatsen en betalen. Boven de 49,- wordt jouw bestelling ook nog eens gratis thuisbezorgd.

Geen proefpakket

De acceptatie van HAYES BROTHERS is zeer hoog (98,8%), dus proeven is vaak niet nodig. Wij gaan er vanuit dat zelfs de meest kieskeurige hond en kat HAYES BROTHERS gewoon eet. Om jouw viervoeter het voer echt te laten proberen dient 'ie volledig over te stappen. Pas na een langere periode van proberen is het mogelijk wat te zeggen over de effecten van de brok. Vandaar dat je het best één zak kunt bestellen, zodat je op die manier het voer goed kunt uitproberen.

Bevalt het niet? Dan kun je gebruikmaken van onze garantie!

Als jouw hond of kat ons voer niet goed eet of onverhoopt toch een voedselovergevoeligheid blijkt te hebben voor één van de gebruikte ingrediënten, dan heb je recht op onze 100 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Tot 100 dagen na aankoop van je eerste zak (dus geldig op 1 zak) Hayes Brothers op jouw eerste bestelling ontvang je je geld terug.

Heb je nog vragen, of wil je bespreken welke variant dan wel bij jouw hond of kat past? Neem dan even contact met ons op.

Wettelijke garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor onze producten geldt ook een (100 dagen garantie) fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.