Over Hayes

#superformiweldigeindefantakolosachtig

Als we HAYES BROTHERS™ in één woord zouden moeten omschrijven dan zou het: Superformiweldigeindefantakolosachtig zijn. Super voeding, formidabele prijs, geweldige service, fantastische klanten en kolossale fans. Dat is waar HAYES BROTHERS™ voor staat.  HAYES BROTHERS™ wil graag geweldig honden- en kattenvoer bieden voor elk budget. 

Ons assortiment is met zorg samengesteld. Wilt u meer weten over de HAYES BROTHERS™ producten kijk dan op de productpagina’s. Heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze zie dan onze keuzehulp. Bij vragen zit ons klantenservice team voor u klaar. 

Hayes Brothers

HAYES BROTHERS™ is sinds dit jaar verkrijgbaar in Nederland. Onze premiumlijn hondenvoer heeft als eerste ingrediënt gevogelte en daar vinden we ook de start van de HAYES BROTHERS™ product filosofie.

Voeding die aansluit op de behoefte van uw hond of kat is onze nummer 1 prioriteit. De hond is naar onze mening (en die van talloze wetenschappers) al lang geen wolf meer en heeft door domesticatie een andere voedingsbehoefte ontwikkeld. Met onze verschillende producten proberen wij in te spelen op deze behoefte. 

Onze passie en liefde voor dieren vertaald in Superformiweldigeindefantakolosachtige voeding voor uw huisdieren.