Nieuwe honden- en kattenbrokken bij Hayes Brothers

26 april 2023, door Jamie

De afgelopen maanden zijn we druk aan de slag gegaan met de vraag naar verschillende honden- en kattenbrokken en kunnen nu het goede nieuws naar buiten brengen! We hebben namelijk ons assortiment uitgebreid met twee nieuwe varianten voor de hond en een nieuwe variant voor de kat! Zo hebben we voor onze trouwe hondenmaatjes de Hayes Brothers Premium Lam & Rijst en Hayes Brothers Premium Lam Graanvrij toegevoegd aan ons assortiment. Voor onze kattenvrienden hebben we de Hayes Brothers Standaard Kat als nieuwe variant! Wil je meer weten over deze nieuwe producten? Lees dan snel verder!

HAYES BROTHERS PREMIUM LAM & RIJST

Onze krokante lam & rijst hondenbrokken zijn ideaal voor volwassen honden met een gevoelige spijsvertering en/of huid- en vachtproblemen. Deze brok bevordert de spijsvertering, zijn licht verteerbaar en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

LAM EN RIJST, GOED VOOR EEN GEVOELIGE MAAG

Ook onze trouwe viervoeters hebben soms last van een gevoelige maag. Als baasje kun je hier de voeding van jouw hond op aanpassen om hier rekening mee te houden en jouw maatje te ondersteunen. Voor honden met een gevoelige spijsvertering hebben wij daarom speciaal een krokante lam en rijst hondenbrok opgenomen in ons assortiment.

 

 MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF 

Ontvang smakelijke aanbiedingen, tips en info voor je viervoeter in onze nieuwsbrief.

 


VOORDELEN VAN LAM & RIJST

Onze Hayes Brothers Premium Lam & Rijst krokante brokken bieden verschillende voordelen voor je hond, waaronder:

  • Licht verteerbaar lamsvlees en rijst, wat de darmen minder belast
  • Glucosamine en chondroïtine voor ondersteuning van botten en gewrichten
  • Lijnzaad voor een gezonde darmflora en ter voorkoming van huidirritaties
  • Omega 3 en 6 vetzuren voor een mooie, glanzende en gezonde vacht

WAT ZIT ER IN ONZE LAM & RIJST HONDENBROK?

Onze lam & rijst brokken zijn samengesteld uit de beste ingrediënten voor jouw hond, namelijk:

  • Maïs, gedroogd lam (14%), rijst (14%), gerst, gevogeltevet, gedroogde bietenpulp, erwten, gedroogde vis, gedroogde johannesbrood, biergist, zalmolie, lijnzaadolie, inuline (bron van FOS), eipoeder, glucosamine, chondroïtine.

Probeer Lam & Rijst

HAYES BROTHERS PREMIUM LAM GRAANVRIJ

Als jouw trouwe maatje allergisch of gevoelig is voor granen, dan is hypoallergeen hondenvoer zonder granen de perfecte oplossing. Waar we voorheen geen graanvrije brok in ons assortiment hadden, hebben we nu de Hayes Brothers Premium Lam & Aardappel krokant, een 100% graanvrije brok!

Graanvrij hondenvoer met lam is de perfecte hondenbrok voor honden met een overgevoeligheid of allergie voor rund, kip, granen en/of gluten. Honden die overgevoelig zijn voor granen en/of gluten kunnen darm- en huidproblemen krijgen zoals jeuk en haaruitval. Graanvrij én hypoallergeen hondenvoer met (verse)lam kan de oplossing zijn. Brokken gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten en zonder kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen.

WAAROM KIEZEN VOOR LAM & AARDAPPEL HONDENBROKKEN?

Door de heerlijke smaak en geur van (verse) lam is deze brok uitermate geschikt voor de gevoeligere viervoeters onder ons. Vond je voorheen geen brok bij Hayes Brothers omdat we geen graanvrije variant hadden? Dan kan dat nu dus wel!

SAMENSTELLING VAN LAM & AARDAPPEL HONDENVOER

Onze licht verteerbare, krokante lam brok is verrijkt met zalmolie en diverse groenten, fruit en kruiden om de huid, vacht en de spijsvertering optimaal te ondersteunen.

    • Verse lam (20%), erwten, gedroogde lam, gedroogde zoete aardappel, gedroogde aardappel, aardappelzetmeel, gedroogde bietenpulp, pluimveevet, biergist, zalmolie, gedroogde johannesbrood, lijnzaad, eipoeder, mineralen, inuline (bron van FOS), gedroogde wortel, brandnetel, echinacea, gedroogde tomaat, gedroogde appel, gedroogde mango, gedroogde pruimen, gedroogde banaan, tijm, basilicum, spirulina, cranberry, selderij, glucosamine, chondroïtine.

Onze hypoallergene Lam & Aardappel hondenbrokken zijn uitermate geschikt voor honden die overgevoelig zijn voor rund, kip en tarwe of die aanleg hebben voor allergieën.

Probeer onze Lam Graanvrij

HAYES BROTHERS KAT STANDAARD

We hebben veel vraag gehad naar een kattenbrok met meer kilogram in de zak, met een lagere prijs per kilogram, als alternatief voor de goedkope voeding uit de supermarkt. Met als resultaat een standaard basis kattenbrok met rund en granen voor alle volwassen katten.

Hayes Brothers Kat Standaard is een simpele en complete brok voor katten, met veel kilo’s in de zak. Heb jij thuis meerdere katten en ga je als een speer door het voer heen, of ben je op zoek naar een goed alternatief voor het goedkope voer in de supermarkt? Dan is dit de juiste variant.

SAMENSTELLING VAN ONS NIEUWE KATTENVOER

Met simpele ingrediënten zoals rund als eiwitbron, granen om de darmen te stimuleren en vitaminen en mineralen is het een complete voeding voor jouw kat.

    • Granen, vlees en dierlijke bijproducten, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, mineralen, vis en –bijproducten, gist.

Probeer Kat Standaard

Geschreven door: Jamie

Heb je een vraag over dit onderwerp of over één van onze andere blogs? Stuur ons dan een mail of bel 085 130 4936. We helpen je graag verder.

 

 MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF 

Ontvang smakelijke aanbiedingen, tips en info voor je viervoeter in onze nieuwsbrief.