Veelgestelde vragen

Je ontvangt een track & trace

Deze e-mail ontvang je van PostNL en is niet door ons inzichtelijk. Indien je geen track & trace e-mail hebt ontvangen kan het zijn dat deze in jouw SPAM folder terecht is gekomen of dat de bestelling nog niet is verwerkt. Zie onderstaande informatie voor meer achtergrond over het verwerken van bestellingen en de verwachte levertijden.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Indien anders aangegeven op onze homepagina gelden de volgende levertijden:

Indien er vóór 17.30 uur besteld is, dan gelden de volgende levertijden. PostNL levert op maandag tot en met zaterdag.

Maandag besteld > dinsdag in huis
Dinsdag besteld > woensdag in huis
Woensdag besteld > donderdag in huis
Donderdag besteld > vrijdag in huis
Vrijdag besteld > zaterdag in huis
Zaterdag besteld > dinsdag in huis
Zondag besteld > dinsdag in huis

Je ontvangt ook een Track&Trace-email van PostNL waarmee je jouw bestelling kunt volgen. Het kan zijn dat door omstandigheden de levering vertraagd is of bij de buren is afgeleverd. Heb je vragen over jouw levering, neem dan contact op met de klantenservice van PostNL: http://www.postnl.nl/klantenservice/

Let op: onze klantenservicemedewerkers kunnen je niet helpen in relatie tot vragen over leveringsstatus. Je zult altijd worden doorverwezen naar PostNL voor al jouw vragen.

Bezorgproblemen

Is jouw pakket bij een afhaalpunt afgeleverd dan vinden wij dat heel erg vervelend. Wij kunnen dit echter niet beïnvloeden en raden je aan een klacht in te dienen bij PostNL mocht je dit een probleem vinden.

Kapot aangekomen? Als de bezorger er nog is dan raden wij je aan het pakket te weigeren. Is de bezorger er niet meer, neem dan contact op met PostNL om een klacht in te dienen. Alle leveringen die wij verzenden zitten stevig verpakt in bijna onverwoestbare verpakkingen. Neem daarna even contact met ons op om te kijken wat wij voor je zouden kunnen doen.

Is het pakket helemaal niet aangekomen bekijk dan de track & trace-link. Is er iets vreemd met het pakket aan de hand neem dan contact met ons op om te kijken of wij iets kunnen doen om de levering te verspoedigen.

Hoe kun je bestellen

Via onze website kun je eenvoudig bestellingen plaatsen en betalen. Boven de 29,- wordt jouw bestelling ook nog eens gratis thuisbezorgd.

Hoe kan ik betalen?

Betalen kan via iDeal of bankoverschrijving. De laatste betaalmethode heeft echter een langere verwerkingstijd. Creditcardbetalingen of achteraf betalen is niet mogelijk bij Hayes, omdat wij vinden dat de kosten die deze service met zich meebrengt niet opwegen tegen de voordelen. 

Geen proefpakket

De acceptatie van HAYES is zeer hoog (98,8%), dus proeven is vaak niet nodig. Wij gaan er vanuit dat zelfs de meest kieskeurige hond HAYES gewoon eet. Om de hond het voer echt te laten proberen dient de hond volledig over te stappen. Pas na een langere periode van proberen is het mogelijk wat te zeggen over de effecten van de brok. Vandaar dat je het best één zak kunt bestellen, zodat je op die manier het voer goed kunt uitproberen.

Bevalt het niet? Dan kun je gebruikmaken van onze garantie!

Als jouw hond het voer niet goed eet of onverhoopt toch allergisch/overgevoelig blijkt te zijn voor één van de gebruikte ingrediënten, neem dan even contact met ons op. 

Bestelling retourzenden

Indien je een bestelling retour wilt sturen, dan kan dat binnen 14 dagen na aankoop. Stuur hiervoor eerst een e-mail naar hallo@hayesbrothers.nl en geef duidelijk aan dat je jouw bestelling retour wilt sturen. 

Geef ook duidelijk aan waarom de bestelling geretourneerd wordt. Onze klantenservice maakt dan een retourmelding aan en je ontvangt een retourbon per e-mail. Print deze e-mail uit en stuur deze samen met de bestelling naar ons op. De kosten voor het verzenden (van de klant naar HAYES) zijn voor eigen rekening. Dit houdt in dat retourzenden niet gratis is. Het retouradres is: 

HAYES BROTHERS
T.a.v. Afdeling retouren
Hongkongstraat 71
3047BR ROTTERDAM
Nederland

Bewaar altijd de track & trace-code van het pakket. Dit is namelijk het bewijs dat je het retour hebt gestuurd. Na ontvangst van de goederen zullen wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag terugstorten (indien van toepassing). Je ontvangt een creditfactuur van ons per e-mail. De betaling van de credit zal plaatsvinden via onze paymentprovider, Pay.nl. Het kan zijn dat wij nog om een IBAN-nummer vragen voor het terugstorten van het bedrag op de rekening.

Let op: tijdens de bedenktijd ben je als consument verplicht om zorgvuldig met het product om te gaan. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen. Indien de verpakking is geopend kunnen wij niet crediteren. Voeding is een bederfelijk waar en daarna niet meer verkoopbaar. Vergeet ook niet om de e-mail met de gegevens van de retour mee te sturen. Zonder de geprinte gegevens van de retourzending – die wij per e-mail versturen na het aanmelden van de retour – kunnen wij de retour niet verwerken.

Heb je een vraag die je hier niet beantwoord ziet staan? Neem dan contact met ons op. Zie onze contactpagina voor alle gegevens. We helpen je graag.